Reinigingsdiensten

Huishoudelijke hulp 

 

Ben je opzoek naar een schoonmaakbedrijf voor het huishoudelijk werk? 

Of heeft je bedrijf een goede schoonmaker nodig?

En wil je dat door een professionele organisatie laten doen?

 

Ollie’s Reiniging is een Professioneel schoonmaak bedrijf die onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven uit voert. ik bied schoonmaakdienst aan voor het interieur en exterieur. Daarbij houd houd ik rekening met verschillende factoren zoals budget, timing en kantooruren etc.

Ik doe er alles aan mijn klanten tevreden te stellen!

 

 

Trappenhuizen reinigen

Ik haal afval weg, stofzuig elke trede, neem de trapleuningen af en dweil de trappen. Contactpunten zoals klinken, deurknoppen en liftknoppen maak ik netjes schoon. Periodieke schoonmaak speelt een belangrijke rol in het onderhoud van trappenhuizen.

Kantoren reinigen

Om het werkplezier hoog te houden, is het van belang dat kantoren regelmatig schoon gemaakt worden. 

Ik haal afval weg, stofzuig de kantoorruimtes, nemen de werkplekken af en dweil kantoorruimtes. Contactpunten zoals klinken, deurknoppen en lichtschakelaars maak ik netjes schoon. Ook de toiletten en keukens neem ik goed onderhanden. Periodieke schoonmaak speelt een belangrijke rol in het onderhoud van kantoorruimtes.

Praktijken reinigen 

Om goed en zorgeloos met cliënten te kunnen werken, is het van belang dat de praktijkruimtes regelmatig goed en grondig schoon gemaakt worden. 

Ik haal afval weg, stofzuig de praktijkruimtes, nemen de werkplekken en behandeltafels af en dweil praktijkruimtes. Contactpunten zoals klinken, deurknoppen, gebruiksmaterialen maak ik netjes schoon. Ook de toiletten en keukens neem ik goed onderhanden. Periodieke schoonmaak speelt een belangrijke rol in het onderhoud en hygiëne van praktijkruimtes.

Glasbewassing

Bij de traditionele glasbewassing wordt het raam schoongemaakt met de inwasser. Daarna wordt het raam drooggemaakt met behulp van een trekker. Door de grote veiligheidsrisico’s en de lichamelijke belasting pas ik deze methode alleen maar toe bij niet al te hoge panden. De maximale hoogte is 5 tot 7 meter.

Dakgoten reinigen

Jouw dakgoot verzamelt ongemerkt bladeren, mos, modder en ander vuil. De dakgoot kan hierdoor verstopt raken en zo voor schade en lekkage zorgen. 

Ik kan deze voor je komen schoonmaken, om verstoppingen van de afvoer te voorkomen.